Orlando - Universal Studios

Vi måtte jo innom Universal Studios også :) Det er jo litt for barn det også, hehe. Men litt større barn. Så her var det ikke noe unisont grinekor rundt kl 18-19 når alle 3-4 åringene begynte å bli for trøtte.

Her kunne til og med jeg ta "skumle" berg og dalbaner, for nesten alle var simulerte og i en tegneserieverden :) Så man ble jo egentlig bare "ristet" litt rundt. Det var ikke lov å ta bilder inne på de, dessuten var de fleste med 3D briller på, så det hadde ikke vært så mye vits i å ta bilder uansett.

Vi var kun i en verden. Den som heter Universal Studios Florida (den andre heter Adventure Island). Selv om billettselgeren forgjeves prøvde å overtale oss til at vi fikk MYE mer for pengene ved å kjøpe i begge. Det stengte nemlig kl 17 i Studios, mens den andre hadde åpent til kl 20. Vi var der kl 10, og 7 timer er mer enn nok tid til å være i fornøyelsespark.

Beklager litt dårlige bilder i dette innlegget, vi hadde glemt kameraet på hotellet, så det ble bare mobilder.

Vi tok det meste som virket gøy, som ikke var helt barnslig (eller forresten vi tok noen av de også, hehe).
Hvis jeg ikke husker helt feil:
Shrek 4D movie  - 3D film med effekter som vann, vind osv
Transformers ride - "karusell"/berg og dalbane med 3D briller
MiB alien attack - karusell/skytespill
Simpson ride - "karusell"/berg og dalbane med 3D briller
Terminator 2 - 3D film/skuespill med ekte skuespillere
Despicable me - "karusell"/berg og dalbane med 3D briller
ET - barnekarusell gjennom filmen.

Ihvertfall etter transformers, simpson og despicable me var jeg rimelig kvalm etterpå. Jeg blir veldig lett reisesyk da. Jeg er av de som ikke kan forstå hvorfor de lager spyposer av papir, for å si det sånn. Men alle kom tørre fra det, jeg knasket syrenøytraliserende mellom hver ride, hehe.

Det var og noen som tok med seg babyer inn på Terminator 2, noe jeg ikke forstår hvorfor de vil utsette andre og sine egne barn for. De hylgrein gjennom hele filmen, det var jo masse skyting og roboter og greier. Tilog med jeg måtte holde meg for ørene.

I tillegg tok mannen min denne:

Men den måtte han ta alene ;) Der var det ingen kø, kanskje fordi den hadde stoppet dagen før og alle i den måtte henge der i 3 timer før de ble tatt ned..

Litt flere bilder:

Resten av tiden har vi tilbrakt på shopping... og her :)