Video av meg på Adressa-Tv :)

For en stund siden stod jeg på Olavs Pub i regi av Standup Trondheim. Adressa var der og filmet, og skrev anmeldelse.
Nå er det blitt lagt ut en liten videosnutt av meg også :)

Den kan du se her!

Og den overskriften som lå på forsiden av Adressa.no var kanskje ikke noe *krem* å vise til bestemor. Jeg har forøvrig aldri vist noe i standupsammenheng til bestemor. Jeg er jo litt drøyere på scenen enn jeg er i familiebesøk.
Første gang jeg var i avisen med et eget intervju, det var i Bergens Tidende, sa jeg til min far at han ikke skulle si det til bestemor. Men han var litt redd for at hun skulle finne ut av det etterpå og bli sur fordi ingen hadde sagt det. Så han sa det om kvelden seint samme dag og håpet at det var for seint for å gå ut å kjøpe den. Dagen etter gikk hun ned på Narvesen og spurte om de hadde gårsdagens BT, og det hadde de... Der var det sitert noen setninger som man ikke sier til bestemor for å si det sånn (eller fedre for den saks skyld).

Gangen etterpå hadde jeg en helside i Dagbladet! Det var kjempestort for meg, fortsatt sitert fra litt grove vitser, men ikke som gikk direkte på meg :)  Samme uken ble mannen min ferdig med doktorgraden sin og fikk en liten notis i Stavanger Aftenblad. Den klippet hun ut og viste til alle som var besøk!