Orlando - Shopping :)

Har vært litt varierende vær, men mye sol :)

Jeg syns det er noe veldig sjarmerende over hele USA. Jeg vet at mange ikke liker det, men jeg syns hele landet og alle (eller mange av) menneskene er fantastiske :) Det er mer sjarmerende med 3 negresser (jeg vet ikke om det var helt politisk korrekt å skrive det) som kaller deg for "sweetheart" på et offentlig toalett, enn det er med 4 fulle menn fra Wales som sier "Hello, love" når du kommer inn på toget i London (ja, det skjedde forrige helg ;)  ).

Jeg tror det heter Anglofil hvis man elsker alt det engelske, jeg må finne det tilsvarende ordet for amerikansk.
Vi er nå ca halveis i ferien, og jeg har fått gjort litt Disney, litt shopping, litt bading/soling og spist litt god mat. Skal gjøre mer av alt, med unntak av Disney. Siden vi er uten barn, drar vi heller i Universal Studios.
Bagasjen vår kom 1.5 døgn forsinket også, så vi fikk jo shoppe litt på reiseforsikringen også :)
.. og litt til :)
Jeg skal ikke legge ut bilde av alt jeg kjøper, jeg har jo ikke en sånn blogg. Men jeg tror den butikken jeg var mest fornøyd med var Victorias Secret på Premium Outlet International Drive.
Jeg kjøpte et sett med blondeundertøy som var dritfint (men det måtte jeg bruke med en gang siden bagasjen ikke var kommet, hehe) på Mall of Millenia som ikke er en outlet, det kostet rundt 80$.
På outleten skal du leite litt for å finne et sett, det gjorde ikke jeg. Men en gift dame  i min alder går da ikke med matchende undertøy hver eneste dag :-p
Der ligger hver størrelse av BHer og og truser i store kasser rundt om i butikken, og så er det bare å begynne å grave :)  Til gjengjeld koster det nesten ingenting. BHene koster 15$ stk og trusene et par dollar.  Gøy gøy gøy :)
Disse sentrene har vi vært på til nå:
  • Mall of Millenia: Ganske snobbete kjøpesenter, men de har de fleste "store" merkene. Er heller ikke veldig stort. Men de har feks Apple Store, Sephora, Michael Kors +++
  • Premium Outlets Vineland Ave: Kjempestor outlet, med mye bra butikker! Syns denne var mye bedre enn den andre Premium Outlet på utvalget inni butikkene.
  • Premium Outlets International Drive: Litt mindre, men fortsatt ganske stor. Mye av de samme butikkene, mens kjøpte nesten ingenting siden jeg nesten ikke fant noe jeg ville ha i butkkene. På den andre måtte jeg begrense meg fordi jeg ville ha mye...Men på denne har de Victoria's Secret. Det har de ikke på den andre :/
Da gjenstår vel egentlig bare Florida Mall, og kanskje en liten tur tilbake til den i Vineland Ave :) Jeg har vært på Florida Mall før, sist gang jeg var i USA. Det er et gigantisk (vanlig) kjøpesenter! Hårprodukter og sminke og sånt har de jo ikke på outleter, så da må man jo på de andre også :) Det er jo heller ikke alle modeller av alt de har på outletene.
Elsk <3
Vi måtte jo innom Wallmart også, vann på dette hotellet er ganske dyrt. Og man kan ikke være i USA uten å dra dit.
Jeg skal bare ha denne chips-posen...
I USA lager man 1-2-3-kaker ved å blande i smør.
Jeg vil ikke akkurat si de har tatt bilde av gjennomsnittskundene på Walmart her...