Orlando - DisneyWorld

Det er skikkelig deilig her. Vi bor faktisk inne på Disneyområdet. Det er mer kult enn det er praktisk. Det er ikke noe særlig med restauranter i nærheten er feks. Men det tok 10 min med en gratisbuss til Magic Kingdom.

Mannen er på fysikk-konferanse, mens jeg er.. ja i Disneyworld :-p  Jeg var jo så nerd at jeg tok på med innganskortet rundt halsen. Det var den jeg fikk i resepsjonen!! Men da jeg møtte venninnen min,så hun litt rart på meg og sa: "Vi bare har de i lommeboken, vi".

Hotellet vi bor på heter Hilton Bonnet Creek. Mulig jeg har blitt litt snobbete, men i mitt hode uttales det "Bonney" sånn fint og fransk. Men det heter Bonnet. Akkurat sånn man skriver det. Kjempestort og fint hotell, men vi hadde nok ikke bodd så dyrt om ikke han skulle på konferanse :)

Her er et bilde jeg stjal fra Google. Jeg tok desverre ikke med meg helikopter.

I Magic Kindom møtte jeg et vennepar med barn som jeg kunne leke filippinsk au pair med. Det hadde vært litt trist å gått rundt i Disney World alene tror jeg. Jeg passet på å snike inn en bisetning om at jeg skulle møte noen da jeg kjøpe EN billett i resepsjonen også. Vet egentilg ikke hvorfor det er så flaut. Jeg syns det er mindre flaut å stå foran flere hunde mennesker og snakke om meg selv.

Jeg tror jeg fikk tatt alle karusellene jeg ville ta. Heldigvis hadde sønnen til venninnen min tatt det meste fra før, og kunne fortelle meg hvor det var skummelt.
Snart er det parade!!!!

Paraden er jo noe av det gøyeste, men man får jo den sangen som jeg tror bare har 2 setninger totalt på hjernen etterpå.

Mikke og Minni

Heil!   Cindarella og.. eh.. prinsen
Skjønnheten og udyret
Politisk korrekt prins og prinsesse.
Etter paraden dro vi hjem. Da hadde de små barna fått nok. De skulle tilbake på kvelden og se fyrverkeriet også. Det skulle ikke jeg, siden mannen min ikke gadd å betale seg inn for en hel dag for å se et fyrverkeri, hehe. Vi kan forresten se det fra hotellet også.. men vi ser ikke slottet.
Det regnet en skikkelig byge mitt på dagen, men heldigvis hadde jeg fått med meg en regn-poncho fra hotellet. Er man turist så er man turist.

I USA vet de at de ikke kan lage en regn-poncho som passer ALLE.