Rask thai red curry suppe med scampi

Tenkte det var på tide med en liten oppskrift igjen. Lagde denne igår, supergod og super enkel. Masse selvskryt på bloggen for tiden. Lurte litt på om jeg i det hele tatt skulle legge ut, men så kom jeg på at det er jo derfor man har blogger, for å skryte av seg selv altså :-p

2 pers

3 hvitløksfedd
2 ts red curry paste
1 boks (400 ml) kokosmelk
2 dl kyllingfond
1 ss chilisaus
0.5 ts garlic paste
Sitrongress
1 gulrot
Sukkererter
Rødløk
Minimais
Brokkoli
200 g scampi
Sitronsaft
Fersk koriander

Finhakk hvitløk og stek den kjapt i litt olje i en gryte. Bland i currypaste og rør rundt. Ha over koksmelk og kyllingfond, bland i chilisaus og garlic paste. Ha i strimlet gulrot, små brokoli buketter, hakket sitrongress, minimais, sukkererter og rødløk i strimler. Småkok ca ti min til suppen er blitt litt tjukkere, men grønnsakene fortsatt har litt tyggemotstand. Ha i rå scampi og småkok videre i 5 min. Smak til med sitronsaft. Server med ris og dryss over finhakket koriander.