Bilder fra Arizona

Dette er ikke et akkurat veldig dagsaktuelt innlegg, siden disse bildene er fra 2011. Men jeg har fått ny stor skjerm å redigere på, og en Mac Mini som jobber litt raskere enn de bærbare macene, så derfor er det litt gøy å redigere bilder :)

Akkurat nå står det 27" med redigeringsmoro på spisebordet, men det blir bare til vi får skrudd opp taklampen på kontoret. Selvfølgelig kunne jeg sittet der oppe alene i mørket, men det er jo kjempeskummelt, så selvfølgelig kan jeg ikke det. Det er litt bedre siden det er i 2. etg, og ingen kan stå utenfor å se inn. Men likevel. Jente-instinktene i meg forteller meg at det er helt feil. Noe kommer til å gå galt. Øksemorderne finner de som sitter alene på kontorer uten taklys, men med et lite arbeidslys.

Anyways.. det var nok nevroser for et blogginnlegg som ikke handler om eh.. nevroser.

Arizona er et ganske kult sted å reise til. Selv om det på VG og Dagbladet mest er kjent for hetebølger og nordmann som kjører inn i folkemengder og blir arrestert.  Vi hadde aldri funnet på å dra dit, men mannen min skulle der på kurs også var vi der noen dager før og etterpå. Da fikk vi både se Grand Canyon og hva Tucson har å by på. Under her er det kun bilder fra Tucson. Grand Canyon får komme en annen gang. Og Arizona er virkelig en kul stat! Mye spenstig natur, det er jo ørken men samtidig ganske frodig. Kanskje ikke et sted man ville reise med ihvertfall veldig små barn, men uten barn var det perfekt og det går sikkert fint med store barn også. Det var også et par skikkelig gode restauranter. Synd jeg ikke blogget om det da jeg var der, for jeg kunne absolutt tenkt meg å gå på noen av de igjen, eller anbefale andre å gå der :)  Noen av de var dyre, mens en av de skikkelig gode var faktisk ganske billig. Det var en familiedrevet fastfood restaurant (ikke en stor kjede, de hadde bare 2 restauranter. Men McDonalds begynte vel sånn også en gang desverre) hvor jeg spiste den beste pulled pork burgeren jeg noen gang har hatt. Den het Mr K´s. Vi var på begge to, siden den første var dødsgod. Men den andre var ganske liten og ikke like bra. Så gå på den som ikke heter "The original Mr K´
s". Det var desverre den eneste jeg klarte å finne tilbake til navnet på akkurat nå. Fordi jeg visste at vi fant den i Lonely Planet-boken vi har..

Bildetid!

Solnedgang i Arizona :) Det var på et sted som hete Gate Pass i Tucson. Her var visst mange Western-filmer spilt inn.

På tur i Sabina Canyon. Veldig ulik Grand Canyon, men utrolig kult likevel på en helt annen måte. Grand Canyon hadde man aldri giddet å begynne å gå nedi. Eller noen gjør jo det, burde gjerne skrevet at jeg hadde aldri giddet å begynne å gå nedi der.

Frosk som vi møtte på da vi spiste lunsj på bunnen av en elv, eller det som skulle være en elv. Det hadde ikke regnet det året enda, og vi var der i november.

Sååå store var kaktusene!

En blomst.