Brudekjolene jeg ikke valgte

Vi holder på å sette opp datagreier hjemme (du får ikke en bedre beskrivelse av meg ihvertfall), og da fant jeg igjen bildene fra da jeg og forloveren min var ute og prøvde brudekjoler.
Litt morsomt å se på :) Får nesten lyst å gifte meg på nytt!

Har desverre ikke bilder av den jeg valgt meg ut første gang jeg prøvde den, fordi der var det ikke lov å ta bilder. Kanskje fordi man ikke ville at folk skulle gå andre steder å kjøpe den. Det kan jeg jo forstå.

Ikke den...
...ikke den.....

...ikke den...
..men den!

Var ganske fornøyd med den jeg endte opp med. Klisje som det er så visste jeg hvilken det var jeg skulle ha. Den var den jeg ikke ville ta av igjen ;)

Det er synd man bare kan bruke den dyreste kjolen man har en gang. Jeg syns man burde ha temafest kanskje annenhvert år hvor alle som har giftet seg kan ta på seg kjolen sin igjen og gå på fest uten at noen ser på deg som gal. Jeg vil ikke være den som begynner å arrangere det, da tipper jeg m´man blir sett på som gal. Men alle har bittelitt lyst å være med.

Ps: Innlegg om bryllupet mitt kan du lese her :)