Offshore spa :-D

Jeg er offshore denne uken, og igår badet jeg :-D
Altså ute, jeg forteller ikke bare om min personlige hygiene. Det var 17 grader og sol. I en kontainer kledd innvendig med en presenning fylte de opp med varmt vann, og la et rør med hull i som det kom luft ut av i bunnen. Gøy gøy gøy :)

Jeg hadde ikke med meg badedrakt (det hadde ikke akkurat falt meg inn å pakke det), men de hadde noe som lignet fangedrakter som vi kunne låne. Den jeg brukte hadde de vasket et par ganger på 60 grader så den skulle passe til meg. Jeg så ut som en 2-åring i pyjamas.

Deeeilig! Vannet altså.. jeg er bare helt grei på dette bildet. Ser litt ut som om jeg har kort hår.
Og dette var utsikten!

..men gøy var det!
"Spa-badet"... det var bobler i det minste :) (Men her er de ikke på da, siden de holder på å fylle opp)
Dette var litt før på dagen, mens de holdt på å fylle opp. Jeg tror mine eksakte ord var:  Her  skal jeg ikke oppi! Det er fjær oppi her....   Men de hadde tatt vekk fjærene da.