Ny bleiekake-vogn!

Ikke har jeg en rosablogg, og ikke har jeg en mammablogg, men hvem skulle tro det med slike innlegg :-p
Det er ikke min feil, alle venninnene mine bare produserer og produserer, så da kan jeg jo vise dere hva jeg produserer ;) Og dessuten lærer jeg alle facebookvennene mine nye ord, for det var mange som aldri hadde hørt ordet bleiekake før.
Jeg hadde heller ikke hørt om det før min søster skulle i en babyshower, og lo av det slik sikkert mange ler av meg nå. Men så er det en kul måte å gi noe som egentlig er ganske kjedelig (bleier, teppe, smekke osv..).

Denne gangen laget jeg til og med kort også.. progresjon!

Det gikk med to pakker med størrelse 2 bleier. Ellers brukte jeg et hekleteppe (som tydeligvis heter helseteppe for de som har babyer), et lite fleeceteppe, en smekke som var alt for stor for en nyfødt baby,  noen kluter i forskjellig mønster, et par sokker og diverse silkebånd.
Jeg la ut en oppskrift på hvordan jeg lagde bleiekakevognen sist gang, den kan de se her.

Nå må noen snart få en gutt! Jeg vil lage bleiekake-sykkel!