Brudebuketten min :)


Fikk melding av hun som lagde brudebuketten min om jeg kunne leite frem noen bilder av den så de kunne legge det ut på Facebook siden til Floriss på Os.

Så jeg måtte mimre litt da jeg satt og bladde gjennom bildene igjen :) Og så ekstremt mange bilder vi har også! Når jeg så på de nå angrer jeg på at jeg ikke hadde bildet i midten over her på takkekortet, hehe.

Må bare si at jeg var kjempefornøyd med buketten, den var helt perfekt og veldig "meg". Men så satt jeg ganske mye sammen med Silje og fortalte hvordan jeg ville ha det da. Det er Blue moon roser (de er ganske lys lilla), hortensia og fioler (fra en potte i hagen til Silje, hehe) i buketten, og noen sånne små hvite som er i "alle brudebuketter" og bitte litt grønt, men veldig lite. Selve den jeg holdt i er også lilla, også er det pyntet med metalltråd med glassperler på.