Du vet du er innflytter på Østlandet når du...

 1. ... hyler "STOOOOOP" når du ser et lite dyr i veien som viser seg å være en overkjørt katt. Det kunne jo hende det var en grevling.
 2. ... er livredd for å møte ulv på vei hjem fra jobb.
 3. ...syns det er kjempegøy å gå forbi Hotel Cæsar, og du går inn og spør etter Jens August.
 4. ...syns ruter-appen er revolusjonerende.
 5. ...går ti minutter i Oslo sentrum istedetfor å ta buss to stopp, bytter til trikk og tar den et stopp tilbake (det gjelder selvfølgelig ikke meg.. jeg ELSKER at dette går an).
 6. ..endelig skjønner hva folk mener med "vintergarderobe" og "sommergarderobe". I Bergen har vi en.. høstgarderoben, den brukes hele året.
 7. ...mener at Ski Kino burde hete Skino, og sier det hver gang du er på skino (det er jo sånn du sier det uansett), eller kjører forbi og ler høyt.
 8. ...ikke kaller noe en regnværsdag før det har regnet sammenhengende i MINST 5 timer.
 9. ...føler at en tur til Grønland er like eksotisk som en tur til utlandet, og drar på harryhandel 1 gang i mnd fordi da du bodde på Vestlandet kunne man bare dra en gang i året.
 10. ..ikke forstår hvorfor folk blir fornærmet over at du ikke hører forskjell på om noen er fra Nordstrand eller Elverum. I Bergen kaller vi hele Østlandet for Oslo, jeg har venner som tror jeg bor i Skien.
 11. ...tror at Nationaltheateret er en t-banestasjon.
 12. ..sier: Prøv å bo i Bergen! Når noen klager på været/kollektivtransporten.
 13. ...syns dette er det kuleste plagget du har, ihvertfall i Ski, også blir det flauere og flauere å gå med jo nærmere Oslo du kommer, ihvertfall når folk begynner å snakke engelsk til deg: