Overskyet på bryllupsdagen!

Foto: Terese, Frost Studio

..er noe man må regne med når man gifter seg i Bergen ;) Men vi fikk et stemningsfylt bilde av det da. Her er vi på vei til studio til fotografen, for det regnet for mye til å ta flere bilder ute.

Her er et bilde tatt rett før vi satt oss i bilen, og da kan du se lysegrått hvor jeg stod før det begynte å regne:

Foto: Margrethe, Frost Studio

Men jeg husker faktisk omtrent ikke at det regnet en gang! Det var opphold utenfor kirken og en liten stund etterpå, så vi fikk tatt utebildene våre. Utenom et vi hadde tenkt å ta med bilen, men det er såpass mange andre bilder at det klarer vi oss uten ;)

Paraplyene klarte vi å glemme i bryllupslokale, og dro fra Bergen dagen etter, så de har vi desverre ikke lenger. Men så mye ting som jeg har samlet på, champagnekork, bordkort osv Så tror jeg vi har nok "souvenirer" også. Kanskje jeg skal lage et "bryllupsrom" hjemme, og se hvor populært det blir :-p  Man får jo bare gifte seg en gang.. eller noen får gifte seg flere gangr, men jeg kunne godt giftet meg kanskje annenhvert år (med samme mannen  da!), det var jo så gøy :-D