Gravid-mage

Nei, nei.. ikke min gravid-mage :-p Er ikke min tur helt enda. Dette bilde tok jeg av min lillesøster for ca 2 mnd siden. Da var hun 5 mnd på vei, hvis jeg ikke husker helt feil.
Jeg vet ikke hva det er i den hemmelige gravidekoden. Den koden som bare gravide forstår om hvor langt de er på vei. Den som er sånn 27+4.
Og i begynnelsen av desember kom en liten gutt til verden, 2 mnd for tidlig :) Men alt går fint altså.
Ble ganske fornøyd med dette bildet, første gang jeg har tatt bilde av noen sin mage uten at det var på tull.
Jeg skjønner meg ikke helt på gravide heller, kanskje hvis jeg blir det en gang kommer jeg til å si like rare ting selv. Ting som "du får bare så vondt som du klarer å ha det" om fødsel, og "du får bare den ungen du klarer å ha " om unge-skrik, eller "hun var litt sjenert" om ultralydbilder hvor ansiktet ikke er så tydelig. Jeg har klart å holde meg alvorlig og ikke begynt å argumentere mot eller le, så har jeg ingenting å trekke tilbake hvis jeg noen gang skulle si sånne ting selv ;)
Vi vet jo alle hvor fælt det er å få stukket et kamera i trynet når man ligger der i livmoren og aner fred og ingen fare.
Min lillesøster hadde ihvertfall en nydelig mage :)