Utsikter for 2013

Godt nyttår alle sammen :)
Har vært litt treig på bloggingen i det siste, men nyttårsforsettet mitt får være at jeg skal blogge mer. Det er det fine med nyttårsforsetter; man prøver så godt man kan, men det er ingen som skyter deg om du ikke klarer det. Det er ikke en gang noen som forventer at du skal klare det, og de fleste ler bak ryggen din. Det siste kommer selvfølgelig litt an på hvilket fortsett du har. Men dette er noe du bør tenke over før man offentliggjør det (på facebook).

2012 var mitt "bli voksen"-år. Jeg begynte i første "ordentlige" 100% stilling, jeg giftet meg, gjorde ferdig mastergraden og flyttet inn i rekkehus i Ski. I den rekkefølgen.
Da tenker jeg 2013 får bli mitt "være voksen"-år. Det første av forhåpentligvis mange. Det høres jo ikke så veldig spennende ut, men jeg har alltid hatt alt for mange jern i ilden, så kanskje i år kan jeg finne en fin balanse mellom venner/jobb/trening/hobbyer :) Standup er jo også en av hobbyene mine, men jeg merker at det er litt vanskelig å få til med full jobb. Så det blir nok mer blogg fremfor mer standup ihvertfall en stund fremover.
Jeg får se hvor lenge det går uten at oppmerksomhetsbehovet tar over. Det kommer jeg nok aldri til å vokse fra. Selv om det neppe er like sjarmerende når jeg er 45. Forhåpentligvis ser jeg ut som om jeg er 35 da (det er ihvertfall planen min), og kanskje slipper litt lettere unna.

Det er litt flaut å innrømme det. Men jeg har blitt en "sånn". Jeg vil ha det fint hjemme, og jeg liker å lage god mat. Jeg er ikke helt "der" enda at jeg sier jeg er interessert i interiør, og cupcakes kommer jeg nok aldri til å lage (men noen må ta meg på det hvis jeg plutselig legger ut et bilde. Det er en viss sjangse for at det blir 2013, kanskje 2014).
Lysten til å ha det fint hjemme begynte nok i forrige leilighet. Det var min lille jente-kåk. Men som student som eide egen leilighet var ikke økonomien helt på topp, og den var (nesten) sånn som jeg ville ha det til visningen da jeg skulle selge..

Soverommet i gamle leiligheten min
Bitte lille stuen med sitteplass til 1,5 person (+1,5 på bardisken)

Da hadde jeg 36 kvm, nå har vi 143. Så det er litt mer å innrede. Men nå er jeg voksen, så det er viktig å ha et møblert hjem.

Det var noen bilder fra fra 2011. Gjør seg bra i et innlegg om 2012. Jeg får poste to bilder fra 2013 for å jevne ut?

Litt daff i solen ja!

Og frem til neste innlegg kan dere lure på hvor jeg har vært ;)

- God jul og godt nytt år (litt på etterskudd) fra meg! -

Blogglisten