Da har vi flyttet inn i huset! :-D

Jeg hadde tenkt å blogge "masse" (ihvertfall litt) fra når vi flyttet og legge ut bilder fra huset. Men fy (uten påfølgende banneord) så mye stress det er med å flytte!
Og ikke en gang nå, en uke etter overtagelsen er det noe som er i en sånn tilstand at jeg kan legge ut bilder av det. Jeg tok et inne på hver av soverommene, men måtte peke mobilen oppover mens jeg tok bilde, så ikke berget av boss/rot var synlig.

På soverommet er det 4 meter med skyvedørsgarderobe (Hurra!), hvor hver del kom innpakket, så det sier seg jo selv at det er en del boss. Eller søppel som det heter her på østlandet.
Jeg trodde aldri jeg skulle si dette. Ihvertfall ikke etter å ha bodd nesten 1,5 år i en leilighet omtrent uten skapplass. Men 4 meter er ikke nok. Vi trenger mer.
Ble ganske fornøyd med fargen på soverommene da. Jeg skal ikke bare klage på nytt hus, hehe. I natt kan vi sannsynligvis sove inne på soverommet også, og ikke inne på kontoret.

Jeg må og venne meg til å gå i trapper. Jeg har tatt med selv i å tenke at jeg ikke gidder å gå ned/opp og hente noe. Men sånn er ikke lov å tenke. Det er et luksusproblem.
Det er det også når man tenker at det er for langt mellom vasken og steketoppen. Før hadde vi vask komfyren. Ikke helt, men nesten.

Så nå begynner forstadseventyret vårt også. Til sommeren skal jeg stå på terassen og vinke til naboene. Jeg tror det er det man gjør i rekkehus. Sist jeg bodde i rekkehus var jeg et barn. Og de har litt andre arbeidsoppgaver enn voksne i rekkehus. Den eneste "malen" jeg har er Frustrerte fruer. Det er ihvert en forstad, om enn ikke rekkehus. Vi har ingen barn, så det er ingen å følge på fotballtrening eller bake kake til. Så noen av forstads-pliktene slipper jeg unna enda.