Playing house!

... jeg får kjeft når jeg sier det. Vi leker jo ikke hus, sier han da. Vi leker visst ikke butikk heller. Men bank leker vi. Det gjør man i alle forhold. Da setter man inn poeng i banken, også henter man ut i ønsket valuta.

Vi har vært på ferdigberfaring av huset vårt. Var fortsatt litt ting som måtte gjøres, men de har en måned på seg enda. Det har blitt utrolig fint! Ser for meg jeg kan være skikkelig Elli-husmor på dette kjøkkenet her. Eller jeg kan bare stå og posere slik som her:

Det ikke helt ferdige kjøkkenet.

Alle husene er like utenpå, og er en fin liten forstads-landsby, la oss kalle den Skisteria Lane ;)  Jeg vil være Gaby (ikke på alle områder selvsagt, men på de områdene jeg liker).

Vi har kjøpt både spisebord og sofa, men da jeg var oppe på soverommet så jeg at vi må få oss gardiner ganske kjapt også. Selv om det er et stykke frem til neste hus, så ligger de høyere i terrenget og har fint innsyn på soverommet vårt. Mens stuen er det ikke så lett å se inn, siden de bygger en haug der. Det har ikke vært så lett å kjøpe møbler til et hus vi ikke hadde vært inni en gang. Har vært et par ganger borte hos noen som bor i et likt hus og målt, men helt likt var det jo ikke. Vi har feks bygget ut kjøkkenet ganske mye, så jeg håper ikke vi får møbler som er alt for store eller små. Da må jeg kommentere det hver gang vi får besøk.

Det har ikke kommet snø enda, men det er fortsatt 3 uker til vi skal flytte. Hvis vi er heldig kommer det ikke snø i år. Sjangsen for det er vel litt liten, men det var jo nesten ingenting i fjor. Men frem til da får vi sitte her i rotet vårt. Vi har en bitte liten leilighet og alt for mye ting (siden vi snart skal flytte inn i hus), og vi har egentlig bare gitt opp å rydde. Og hvis vi er en person på kjøkkenet, er det en person for mye, så trangt er det. Når vi får huset er vi sikkert blitt så vant til å være på trange rom at vi plasserer alt vi har på et soverom og blir der...