Setter snuten nordover!

Nå er jeg på vei til Vadsø (av alle steder). Jeg vet ingenting om Vadsø. Det er langt nord og det er ikke stort. Jeg lurer på om det ikke er så mye å gjøre der, siden hun jeg skal besøke har foreslått at vi drar til Vardø eller Finland.
Jeg lurer og på om Vardø ikke er langt unna fordi det står Vardø Vadsø på tavlen på mitt fly.

Jeg sitter nå på flyplassen i Kirkenes. Det er 3 gater her, de heter 21, 22 og 23. Hvor de andre er mp du ikke spørre meg om. Det var ikke så kaldt som jeg var redd for. Men jeg var bare ute i ca 1 minutt.

Hadde en litt spesiell opplevelse på flyet. Eller rettere sagt en spesiell liten opplevelse. Det var ikke mye greiene egentlig: Vi fikk mat på flyet, og jeg var godt fornøyd. Helt til jeg kom på at jeg flyr SAS og har betalt for det. Og så plutselig spør han som sitter ved siden av meg om jeg vil ha yoghurten hans. Jeg ler og sier neitakk, men jeg fant ut av tre mulige årsaker til at han spurte meg om det:

  1. Det så ut som om jeg hadde fått for lite mat. Det ser avogtil ut som det, så den skal jeg ta på meg. Kanskje han trodde jeg var fattig fordi jeg er asiat og han var ikke vant til å se utlendinger. Vi skulle tross alt til Kirkenes.
  2. Han var nordlending og det er sånn nordlendinger er. De er bare greiere enn storby-søringer. Jeg har aldri blitt tilbudt yoghurt av andre passasjerer på et fly tidligere, men så har jeg aldri flydd nordover før heller.
  3. All mat var merket med økologisk eller fairtrade (unntatt rundstykket, men jeg antar det var spelt). Hvorfor de har gjort dette må man spørre SAS om. Kanskje det er for å lette samvittighetten for at vi transporteres med den minst miljøvennlige måten etter kullfyrt lokomotiv. Uansett (en liten avsporing der), å kaste mat merket med økologisk/fairtrade er jo litt motstridende mot hele ideologien bak det så kanskje han bare var miljøbevisst. Ordentlig var han ihvertfall, jeg satt på vindusplassen og han satt i midten, og selv om det ikke kom noen ytterst flyttet han seg ikke. Og det virket ikke som om han prøvde å sjekke meg opp heller.
Men nå er det ihverfall ikke lenge til jeg er fremme hos min kjære venninne, Linn :-D
Alle bilder på google av Vadsø var i dårlig oppløsningen. Jeg vet ikke om det er en grunn til det. Kanskje det bare ser sånn ut der..
PS: Hvis du liker denne bloggen, trykken gjerne på "Bli medlem av dette nettverket" for å følge bloggen min :)