Snart flytter vi inn i vårt nye hus :-D

Vi er så voksne, vi. 8-16 jobb begge to, vi har giftet oss, men det best voksne vi har gjort til nå er å kjøpe rekkehus i Ski!

Det er i et nytt byggefelt, og vi får det nøkkelferdig i begynnelsen i desember.

Her har de begynt å bygge det, de har kommet en del lengre nå.
Det er et ganske stort byggefelt firkantede, fine rekkehus med en hageflekk hver. Jeg kaller det Ski-steria Lane :)

Jeg kan ikke si at det er mitt hus på samme måte som jeg kan si mitt bryllup, for her vi vel bestemt like mye hver. Men jeg har hatt mest å si på fargevalg, og han har hatt mest å si på stikkontakter. Så tradisjonelle skal jeg innrømme at vi er. Selv om jeg ikke syns det er noe å innrømme egentlig. Jeg er for likestilling, men jeg får ikke autmatisk mer peiling på elektronikk og biler av den grunn.

Jeg gleder meg masse til å henge opp bilder på veggene! Har begynt å ordne på noen som vi skal ha i huset. Jeg har masse bilder fra bryllupet også jeg har lyst å henge opp, men vi skal jo ikke ha et "bryllupshus" heller, hehe. Noe det lett kunne blitt hvis alle skulle henges opp.
Har tatt noen bilder rundt om i Ski også. Vi gikk og så oss mye rundt før vi hadde noen venner. En gang gikk vi så langt at vi endte opp til knes i en myr, og da vi skrudde på GPSen på mobilen så vi at vi var kommet inn i Østfold.

Her er en padde vi fant på en grusvei. Jeg er ikke helt sikker på om jeg vil ha den på veggen, men det ble et kult bilde. Heldigvis hadde vi telelinse så man ikke trengte å være så veldig nærmt den for å ta bilde..

Det er hvit kant rundt bildene, men det kom ikke så godt frem med hvit bakgrunn bloggen :) Men hvis du trykker på de så ser du det. Alle bildene er fra Ski.

Denne pelikanen er opplagt nok ikke fotografert i Ski. Det er mer eksotisk dyreliv her enn i Bergen altså, men et sted går grensen. Denne er knipset i Key West, men legger den ut likevel :)