Mitt bryllup!

Hvis noen lurte på hvorfor jeg skriver mitt, og ikke vårt. Så er det fordi det er mitt, fra en jentes synspunkt :) Tilogmed Kitchn har har skjønt dette, de kaller det BRUDEliste og ikke bryllupsliste.

Det er jo egentlig riktig. Jeg tror ikke det var EN ting på den listen min mann hadde veldig lyst på ;)

Og jo det hadde nok blitt både bordkort, invitasjoner og alt annet man trenger hvis han skulle planlagt alt. Men jeg er jo en detaljfreak, så derfor har jeg hatt mest å si på det. Vi lagde både invitasjoner, bordkort og kirkeprogram hjemme. Jeg ville ha det AKKURAT sånn som jeg ville ha det, hehe. Det var gøy å lage en, ikke så gøy å lage 70, samtidig som man skriver masteroppgave og har full jobb og standup (selv om det siste måtte nedprioriteres litt en periode).

Jeg skal ikke ta æren for mer enn utseende på trykksakene våre, for vi hadde bryllups-verksted flere helger på rad og klippet og limet og printet. Det høres kanskje veldig fint og romantisk ut (for noen..), men som sagt; kjekt å lage 1, mens etter 70 blir man litte granne lei,hehe.

Foto: Frost Studio

Fargen for bryllupet var lilla, og vi laget monogrammet på pcen også. Invitasjonene får jeg legge ut bilde av senere, for de som var til overs har vi pakket vekk siden vi flytter snart.

Foto: Frost Studio

Vi hadde også små esker i matchende farge, med sjokolade oppi hvor monogrammet vårt var trykket.. (*kremt* nevnte jeg detalj-freak?)

Foto: Eget fra Instagram

Frost Studio var bryllupsfotografene våre, og tok utrolig masse og fine bilder gjennom hele dagen :) Det koster jo litt, men hvis man har råd til det er det absolutt å anbefale. Selv om andre folk også tar bilder, så er jo disse gjester i bryllupet, mens egne folk som ikke skal snakke med andre og ha en egen opplevelse av det, vil jo da ha mer tid til å ta bilder.

Det ble en helt fantastisk dag, selv om man tar en liten risiko værmessig ved å gifte seg i Bergen. Det pøsregnet den mesteparten av dagen, men det var heldigvis opphold rett etter kirken! Skjønne Silje (som er en venninne av oss, og driver Floriss på Os) laget brudebuketten. Den ble helt fantastisk flott, og akkurat slik jeg ville ha den, med de riktige fargene.

Foto: Frost Studio

Hilde Bakke laget kaken den også ble utrolig fin! De var selvfølgelig alt for mye kake, hehe. Men jeg ville at den skulle være STOR! Og den var en halvmeter høy, og halvparten av kaken var igjen etterpå. Jeg ville jo fryse ned toppen og spise den om et år. Det ble nedstemt. Og det fikk heller gå greit.

Foto: Frost Studio

Rosene på kaken er de samme som er i buketten. Inni kaken var det sjokoladekake, sjokolademousse og vanliljekrem, og det er sukkerfondant og ikke marsipan utenpå. Vi spiste kake i en uke i strekk etter bryllupet!

Foto: Frost Studio

... og selvfølgelig veteranbil :)

Jeg legger nok ut noen flere bilder etterhvert, men her er ihvertfall litt av detaljene :)

Hva synes du? :)

PS: Holder du å planlegge bryllup? På Planlegg.no  kan du finne huskelister, tips, budsjett for bryllup og mye mer!