profil ellinor.jpg

Hei!

Jeg heter Ellinor Svensen,

og er en halvt filippinsk, halvt norsk jente fra Bergen. Jeg elsker å pynte meg, og elsker å la være! Hverdagen min er mer joggebukse og fett hår, enn sminke og glitter. Men sånn er det (ihvertfall for meg!) å være halv-sliten småbarnsmamma.

Jeg har alltid likt å være kreativ på en eller annen måte. Da jeg var liten likte jeg å synge og skrive, da jeg var student drev jeg med standup og etter at jeg ble voksen har lidenskapene mine vært foto, matlaging, papirhobby og andre hobbyer man holde på med hjemme.

meg!

Jeg vokste opp på Nattlandsfjellet og Nordnes i Bergen, sammen med mamma, pappa og lillesøster. Mamma er filippinsk og pappa er norsk, men jeg snakker dessverre ikke noen ting filippinsk annet enn små setninger.

Jeg studerte til å bli ingeniør på Høgskolen i Bergen, og tok masteren min ved Universitetet i Bergen. Første året der møtte jeg han som skulle bli mannen i mitt liv. Heldigvis gikk han på en linje med veldig få andre, for da hadde de ledige kontorer i korridoren der han satt! Og der ble et par av oss ingeniørene satt. Kort tid senere flyttet han inn til meg, og da han fikk jobb i Fredrikstad (og jeg ville ha jobb i Oslo) pakket vi “alt vi hadde “ (som virkelig ikke er så mye når man bor på 30 kvm uten barn, det var en henger liksom) og flyttet over fjellet, til et rekkehus i Ski.

Fredrik ble født i 2014, og han var en skikkelig sovebaby på dagtid, så da startet jeg opp nettbutikken Spesiellinor Shop hvor jeg leget trykksaker til andre på bestilling. Det gjorde jeg frem til Jonas ble født i 2017. Han sov en halvtime om gangen, hvis jeg lå i sengen med han. Så da ble det veldig mye mindre tid til andre ting! Kanskje jeg åpner nettbutikk igjen en gang, men foreløpig har jeg mest lyst til å satse på andre prosjekter fremover.

Da barna var født og jeg begynt i min vanlige jobb som prosjektleder igjen trodde vi at vi var godt i gang med A4-livet og tidsklemma, men så plutselig dukket det opp en fantastisk jobbmulighet for mannen min.

så Nå for tiden venter vi på at visum til usa skal gå i orden, og så fort det er det så flytter vi til california! Mer om det kan du lese her.

Hva eventyret bringer fremover vet vi ikke. Jeg blir hjemmeværende i starten, og da blir det mer tid til både blogg, instagram og snap! Heldigvis har jeg så mange hobbyer at jeg vet jeg ikke kommer til å kjede meg. Jeg gleder meg faktisk til å få mer tid til å gjøre ting jeg har lyst til.

brandingfarge lys rosa.png
20181014_1313-oktober_0171.jpg