På disse sidene finner du innlegg, gratis nedlastninger og tutorials innen mange forskjellige typer hobby. Alt fra vinyltrykking, bilderedigering, fotoalbum og fotobøker, kortlaging, kakebaking med mer.

Helt siden bryllupet vårt i 2012 har jeg synes det har vært fantastisk gøy å lage egne trykksaker til festlige anledninger. Da jeg skrev masteren min i prosessteknologi lærte jeg meg å bruke vektor tegneprogram, som åpnet for helt andre muligheter også på hobbybasis.

Nå bruker jeg stort sett Photoshop og Lightroom til bilderedigering, og printer på Epson SC P600, Epson XP 760 eller HP LaserjetPro 400 M451dw. Jeg bruker også kuttemaskinen min, Silhouette Cameo, mye. Den kan skjære i vinyl (både til klær og til å feste på vegg eller feks drikkeflasker) og papir, og andre materialer opp til 2 mm tykkelse.

Av programmer bruker jeg Lightroom og Photoshop til bilderedigering og å tegne trykksaker. Og jeg printer stort sett på Epson Semigloss fotopapir, Epson Matt fotopapir, 250 g kartong, 160 g papir og vanlig papir.

Fotoalbumene mine lager jeg med en serie som heter Project Life. De fleste albumene er 12x12 inch, og jeg bruker kort som jeg har kjøpt ferdig (fra Becky Higgins) eller kjøpt digitalt og printet ut selv (Paislee Press, One litt bird, In a creative bubble ++).

Hvis du har noen spørsmål angående ting jeg har laget, må du gjerne stille meg det i kommentarfeltet i innlegget det gjelder :)

 

art-1867899_1920.jpg

DIY

Innlegg med DIY og tutorials. Hvordan kan du selv lage ting tilsvarende som jeg har laget? Lurer du på hvilke fonter og figurer jeg har brukt, hvilket papir noe er trykket på?

happy-birthday-2338813_1920.jpg

FESTPLANLEGGING

På disse sidene finner du blogginnlegg som handler om festlige anledninger. Dåp, barnebursdag, 17. mai, jul, tips til planlegging, innkjøpslister, bilder fra egne arrangementer.

ESvensenJun02b_detail.jpg

PROSJEKTER

Her finner du bilder av ulike prosjekter jeg har holdt på med. Det er bilder av fotoalbum, julepynt, fotobøker, kort, kaker med mer.

 

Vi flytter til USA!

Følg eventyret vårt i silicon valley