Project Life CT - Gravid

ESvensenJan1detail.jpg

I babyalbumet til Jonas må vi jo ha noen gravidbilder også. Jeg tok bilder av meg, og magen, så ofte jeg orket. Litt flere i slutten enn på begynnelsen.

Det er en dobbeltside, og jeg har brukt Becky Higgins baby edition. Det er den kjønnsnøytrale versjonen i gult. De har også egne kit som passer jente og gutt.

Venstre siden har et ultralydbilde øverst til venstre. Jeg tok bilde av ultralydbildet med mobilen og la det inn på macen, og skalerte det litt ned  så det ikke ble så stort. Jeg gjør det ofte enkelt på den måten når jeg skal ha et lite bilde, selv om man sløser litt papir av et 10x15 cm fotopapir. Da ser jeg bare i vinduet ca hvor mange prosent som blir den størrelsen jeg vil ha, printer ut og skjærer til. Jeg har gjort det samme med bildet nederst til høyre også.

Til høyre har jeg printet ut bildet vi la ut på facebook for å annonsere graviditeten. Det er ikke så mye pynt på denne siden, bare en washi-teipbit og en wood veener.  Jeg har også skrevet på antall uker på magebildene i Photoshop.

Høyre side har bildene har sent i graviditeten. Jonas ble født en uke etter det siste bildet :) På melkebad-bildet øverst til høyre har jeg brukt gule enamel dots, og så er det en sløyfe og et klistremerke på bildet nederst til venstre. På kortet nederst til høyre har jeg brukt en 2inch sirkel punch og stukket ut bildet som er limt på kortet.

Se innlegget på Becky Higgins blogg .