Travellers notebook: reiseminner fra NY og Arizona

20171205_0012-traveller_0004-Edit.jpg

Når vi er ute og reiser tar jeg ofte vare på billetter, kart, menyer osv fra der vi er. Men jeg har ikke hatt noe fornuftig sted å ha dem utenom i en boks før nå. Jeg kjøpte meg en Travellers notebook som jeg skal bruke til dette, da jeg ikke har hatt for vane å ta det med i de vanlige Project life albumene mine. Travellers notebook er en kladdebok egentlig, som brukes av mange til reiseblogg. Jeg kjøpte min hos Tudos. Den er da med et skinncover, og man kan sette inn flere kladdebøker etter behov.

Jeg har fått laget et par sider, fra reiser i 2011. Jeg pynter litt med små bilder innimellom fra turene, selv om det er bilder fra turene i både fotobøker og Project Life album.

På denne siden har jeg brukt en mal fra Paislee Press Travelouge No. 1 Det er fra vår første tur sammen, til New York. Jeg har også laget fotobok fra denne turen, bilder fra den kommer. Jeg bruker ikke en notatblokk til en hel reise slik mange gjør, men bruker det til å lime inn minner som ikke har fått plass andre streder.

På turen var vi også på Lady Gaga konsert, som var bursdagsgaven min det året :)

Senere samme år var vi i Arizona. Bokstavene har jeg skjært ut på klistremerkepapir med Silhouette Cameo maskinen min.