Elf on the shelf / rampenisse Popcornboks

IMG_0336.jpg

Alven vår har satt på barnetv og koser seg med popcorn! Jeg laget en liten pocornboks i Photoshop. Jeg printet ut på 250 g kartong, og laget brettekanter med et pregeverktøy (ikke nødvendig, men lettere å få pent da), brettet alle sidene en gang og teipet den sammen med vanlig teip.

Jeg lagde først en mye mindre, men da var det ikke plass til noen popcorn i den :p denne ble perfekt størrelse! Bruk gjerne 100% størrelse når du skriver ut, ellers blir den bittelitt mindre enn den som jeg hadde. Ofte bruker maskinene 96% størrelse automatisk.

LG tven og Peppa gris bildet fant jeg ved å google akkurat det. Og så har jeg brukt en font som heter Peppa Pig som man finner på Dafont til å skrive Alve-Tv. Det er også printet ut på 250 g kartong. Og Tven teipet jeg fast i en firkantet bit av kartongen.

 
 
JulealvspesiellinorComment