Elf on the shelf/rampenisse velkomstbrev

20171122_2018-elfontheshelf_0002-Edit.jpg

I år skal vi ha den amerikanske tradisjonen "Elf on the shelf" (eller rampenisse som noen kaller det) hjemme hos oss i desember, med litt modifikasjoner.For å starte opp det hele har jeg laget et velkomstbrev og konvolutt i Photoshop som ser ut som om det kommer fra Julenissen!

20171122_2018-elfontheshelf_0004-Edit

Konvolutten er bare et ark som jeg har limt utenpå en vanlig konvolutt. Det er 16.2 x 11.4 cm. Stemplene og frimerket har jeg funnet på nettet ved å google Santa stamp osv, samme med alvestempelet på selve brevet. Også redigert litt på det slik jeg vil ha det. Figurene er også funnet på nettet. Brevet er i A5 format. Begge deler er printet på pastellgul kartong (tror det er 200 g).

Borden rundt konvolutten er en 50 px bred rød linje, med hvitt stripemønster oppå.

Fontene jeg har brukt er:

Lucinda sans

Khmer MN Colleged

Bernard MT

Merry Christmas Flake

LTC Cloister

Samantha Upright

Copperplate Gothic

Caligraph 1435

Andale Mono

Jeg skriver også om Elf on the shelf på den personlige bloggen min :)