Fotobok: Fredrik 1 år - Shutterfly

Noe av det siste jeg rakk å gjøre i graviditeten var å lage en fotobok fra Fredrik sin 1 årsdag. Planen var egentlig ikke å gjøre det, men å lage ferdig den fra hele det første året hans og graviditeten. Men så var det plutselig tilbud på Shutterfly om en gratis 8x8 fotobok på 20 sider hvor man bare betalte frakt (pluss eventuelle oppgraderinger), så da hev jeg meg rundt og redigerte bildene fra 1årsdagen.

Temaet var Ole Brum, og jeg rakk ikke ta så mange bilder, så derfor holdt med med 20 sider, hehe. Jeg oppgraderte sidene til lay-flat, hard cover og matt finish. Det var supervarmt den dagen, så barna gikk mye rundt i bare bleien, så derfor er det ikke så alt for mange bilder av boken jeg legger ut her.

Prisen på boken uten rabatt:

I underkant av 83 $ (ca 650 kr) inklusiv frakt. Fordelen på Shutterfly og mange av de andre amerikanske sidene er at man kan bruke flere rabattkoder. Så på hjemme siden var det en rabattkode på 40% som jeg også brukte. Rabattkoder finner man på mail, på nettsiden til Shutterfly eller ved å google. Og det er da bare å prøve så mange som mulig for å få det billigst mulig.

Pris med rabatt:

28 $ eller ca 220 norske kroner :) Det er ganske grei rabatt vil jeg si! Det tar jo litt lenger tid å få de sendt fra utlandet, men jeg sjekker alltid ut de utenlandske alternativene også. I følge ryktene har Blurb begynt å lage lay-flat sider også. Jeg kjøper nesten bare det nå, med mindre det er veldig tjukke bøker siden der er så mye finere.

LagreLagre