Project life - Pirat bursdag, Paislee Press

project-life_-pirate-birthday5-1.jpg

  Denne måneden er jeg så heldig at jeg har fått lov til å være gjestedesigner i det kreative teamet hos Paislee Press! For meg er det ganske stort da hun er favoritt designeren min og en stil jeg liker veldig godt. Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker det litt minimalistiske og stilrene. Og de digitale produktene er supre til både digitale og hybrid prosjekter.

Når jeg er gjeste-CT får jeg bruke denne fine footeren også :) Du kan se alle tre prosjektene jeg skal lage denne måneden på galleriet til Paislee press på The Lily pad og på Paislee press-bloggen. Jeg kommer også til å blogge om sidene jeg lager.

Til dette prosjektet har jeg brukt et kit som heter Oh Happy Day. Du finner kortene her og elementene her. Jeg har også brukt 4x6 Photo templates vol 5 og Press Lines No 3 - Birthday.

Bildene er fra min søns 2årsdag med sjørøver-tema. Jeg fikk tatt noen bilder på hvit bakgrunn av kake, krone og godteriposer. Jeg prøver å huske å ta meg tid til det, og ikke bare av barnet. Albumsidene blir litt ryddigere og finere da.

Dette bidraget kan du se på bloggen til Liz her :)