Project life: Et år i bilder

baby project life

baby project life

Siden før jeg fikk baby har jeg planlagt å lage en "oppsummeringsside" til albumet mitt, som viser hele første året. Jeg ble litt inspirert av Green Fingerprint som har laget utrolig mange fine babysider.

Hver måned tok jeg bilde av han på et hvitt teppe. Det er tatt foran vinduet i stuen, men kun dagslys som lyskilde. Jeg ville ikke plage han unødvendig mye med reflektor eller blitz. Det er importert til Lightroom og etterbehandlet med RadLab. Bildene har jeg skrevet ut på min Epson Stylus R3000 fotoprinter, på semigloss 10x15 cm fotopapir, to bilder på hvert papir

one year baby project life

one year baby project life

Siden med lommer er av typen Design F, den har en lomme i 10x15 og resten er halvparten. Så på to av bildene delte jeg det ikke opp. De eneste digitale elementene jeg brukte var et sett fra Paislee Press som heter Wood grain. Det er også to helt svarte kort, og resten hvite. Fontene jeg brukte heter Oswald Black, Aleo light og Mrs Eaves Italic.

project life baby first year

project life baby first year

Alle månedene fikk en tilhørende tekst med litt av det som skjedde da. Mer detaljer kommer i fotoboken jeg holder på å lage. Forhåpentligvis blir den ferdig til jul!