Cupcake wrappers

17 mai cupcakes wrapper fondant Cupcake wrappers er kjempefine å ha rundt muffinsene for å få de til å se litt finere ut. De formene man steker muffinsene i er ofte veldig tynne, og i tillegg trekker røren litt inni papiret. Wrappersene har man da på helt til slutt, etter at muffinsene er pyntet. Den letteste måten å få de på er å ta et shot glass og sette på hodet, tre wrappersen over sett muffinsen oppå shot glasset og så drar du bare wrappersen rett opp.

Cupcake wrappers are great for making the cupcakes look prettier. The easiest way to put them on the cupcake, is to take a shot glas, put it upside down and the wrapper around it. Put the cupcake on top and slide the wrapper up over the cupcake.

17.mai-wrappersene på bildet har jeg funnet hos Tonerose, men det er veldig lett å lage selv. Jeg hadde bare ikke tid i år :p Hvis du ikke har photoshop, men må bruke feks paint eller andre programmer hvor du kan tegne, kan du bruke denne malen:

I found these 17.th of may wrappers at Toneroses blog, but they are very easy to make yourself. If you dont have photoshop you can use my template:

wrapper template

Trykk på bildet, så høyreklikker du og velger lagre. Så kan du tegne, farge, lime inn bilder, skrive tekst eller hva du vil på wrapperen. Printe den ut (i 100% størrelse!) på 250 g karton, og få egne personlige detaljer til festen :) Eller du kan printe ut malen på vanlig papir og bruke den som mal på feks farget kartong. Man kan også bruke en mønstersaks øverst. Bøy endene sammen og fest med teip.Jeg holder på med Ole Brum-wrappers til sønnen min sin 1-årsdag. Så de kan dere få se når han har hatt dagen sin.

Click on the template, right click and save. Then you can decorate all you want, print it in 100% size on card stock and you have personal details to your party. Or you can print it on regular paper, and use it as a template on colored cardstock.

Hvis du har photoshop er det flere som selger .psd-filer på Etsy med maler.

If you have photoshop, there are several sellers on Etsy sellingg .psd layered templates.

Litt cupcake wrappers inspirasjon jeg fant på google:

Cupcake wrappers inspiration from google:

cuppcake wrappers inspirations