Project Life album 2011 part 1

20150222-projectlife_010-edit.jpg

Jeg begynte med Project Life-album i fjor rett før jeg ble gravid, og målet var å arbeide meg fra 2010 og frem til idag innen fødselen. Jeg kom til 2011 :p Nå er jeg endelig klar til å begynne på igjen, det tok litt tid med en bitteliten baby bare. Her er noen av mine favorittsider fra 2011-albumet:

I started doing Project Life albums last year just before I got pregnant. The plan was to work my way through from 2010 until today before the baby was born. I go to 2011 :p Now I am finally ready to start again, it just took a while with a little baby. Here are some of my favourite pages from 2011:

Digitalhobby.no // Project life Istanbul

Denne siden er fra tur med jobben til Istanbul. Her har jeg brukt Photshop til å lage både kortet med teksten på, og bildene med ekstra stor hvit ramme. Kollasjene har jeg laget i Picmonkey. Fontene som er brukt her er Avenir Light, Oswald Book, Jellyka og Sweetly broken. I design A lommer.

This page is from my worktrip to Istanbul. I have used Photoshop to create both the journaling card and the pictures with larger white frames. I made the collages in Picmonkey. The font used here are Avenir Light, Oswald Book, Jellyka and Sweetly broken. The page protector is a Design A.

20150222-projectlife_018-Edit

Denne dobbeltsiden er fra ferien vår til New York (vi reiste veldig mye det året). 3x4 kortet helt oppe til venstre er et Paislee Press Wood grain journaling card. Og 4x6-kortet nede til venstre er laget med kollasj, også fra Paislee Press, Pictures + words no 6 og "good times" fra Pictures + words no 11. Jeg har også brukt en washi-tape på bildet av broen, selv om jeg vanligvis ikke pynter veldig mye :)

This spread is from our vacation to New York (we travelled a lot that year). The upper left 3x4 card is a Paislee Press Woodgrain journaling card. And the 4x6 bottom left is a collage from Paislee Press Pictures+ words no 6, and the sentiment "good times" from Pictures + words no 11. I have also added washi tape on the picture of the brigde, I am not very much in to a lot of embellishments :)

DIgitalhobby.no // Project life NY

Disse sidene er ikke vanlige 12x12, men den til venstre er en lettersize helside og den til høyre er en 6x8 med 12 små 2x2-lommer. For å lage de små bildene på 6x8 siden, har jeg laget en mal i Photoshop som en kollasj, printet ut på en A4 side og delt opp etterpå. Jeg har brukt en Paislee Press template, Hello There, som basis for denne siden. Øverst til høyre har jeg også brukt en setning fra Pictures + words no 7.

This spread is not regular 12x12 pages, but on letter size whole page on the left, and a 6x8 page on the right with 12 small 2x2 pockets. To make the small pictures, I made a template in Photoshop as a collage, printed it out on a A4-page and cut them. I have used a Paislee Press template, Hello There, as basis for this page. The "you and me" is from Pictures + words no 7.

20150222-projectlife_007-Edit-Edit

Dette var faktisk fra 2010-albumet, men jeg setter den inn likevel, hehe. Dette var en av de første sidene jeg lagde hvor jeg begynte å finne "min stil". Hjertet med "you" er fra et Becky Higgins core kit som heter Midnight Edition og det blå 3x4-kortet helt til venstre er en freebie som jeg er litt usikker på hvor jeg fant. Her er det ganske mye forskjellig med fonter, nå bruker jeg som regel bare en eller to, ihvertfall på samme side.

This was actually one of the last pages in my 2010-album, but I going to include it anyway. This was one of the first pages where I started to find "my style". The heart is from the Becky Higgins core kit Midnight Edition, and the blue card is a freebie which I am not exactly sure where I got. Here are a lot of different fonts, now a days I normally just use one or two on the same page.