Project Life: På hyttetur

project life1  

En ny side i fotoalbumet mitt :)

Lommene er Becky Higgins Design A lommer, og jeg har brukt to ferdige kort fra seriene Jade  edition og Midnight edition. Det lille, grønne kortet er fra Jade edition, og det med hjertet på øverst til høyre er fra  Midnight.

project life2

Siden jeg bare kjøper digitale kit (og har kortene som png-filer som jeg printer ut selv), er det veldig lett å legge på tekst eller farge det i en annen farge. Hjertet er opprinnelig svart, men jeg kopierte fargen på den andre kortet i Photoshop så de skulle matche. I tillegg skrev jeg litt tekst om hva vi gjorde på samme kort. Jeg har jo forferdelig håndskrift, så det er greit å bruke datan til det, hehe.

 Jeg bruker også stort sett de samme fontene på alle sidene jeg lager, litt for enkelhetsskyld (siden det er over 300 fonter på min maskin ihvertfall. De fleste fontene har jeg funnet på Dafont, og på Mac er det bare å åpne et program som heter Fontbok og legge til fontene der, så dukker de automatisk opp i Photoshop. De fontene jeg bruker mest er Oswald Book, Aleo Light, Jellyka, Sweetly broken og Rockwell. Innimellom bruker jeg også Impact label, Impact label reversed (kult til datoer feks) og Serifa.

project life3

Bildet nederst til venstre laget jeg i Photoshop. Skrev litt mer om hva vi gjorde og satt inn et bilde. Syns det er fint å bruke litt bilder med mye hvitt/luft på også så det ikke blir så tett på hele siden. Det rosa under er en washi-tape bit som jeg satt på etterpå for litt farge :) På høyre siden har jeg limt på en liten tag også. Jeg bruker egentlig ikke veldig mye "pynt" på sidene, siden jeg gjør mest digitalt, men litt innimellom.

Dette var også mitt innlegg på Project Life i Norge sin ferieutfordring hvor man skulle fremheve det man satt mest mest pris på. Og det er jo min kjæreste :) I tillegg setter jeg også veldig pris på en ekte primitiv hytte-helg ;)