Fotoalbum

Mine nye hobby er å lage fotoalbum :) Eller det har jeg jo laget mye av tidligere, men nå begynner det å bli noen år siden sist.

Jeg er ikke egentlig noen veldig sånn scrapbook person, jeg liker at ting går kjapt, og uten for mye dilling. Derfor er det de kaller "lommescrapping" perfekt for meg! Det kan man gjøre så lite eller mye av man bare vil (det kan man jo forsåvidt med scrapping også, men veldig lite ser jo fort litt stusselig ut). Jeg liker dessuten å lage mest mulig på pcen, jeg har jo elendig håndskrift.

Project Life er en serie med album, lommer og diverse "pynt" man kan ha oppi lommene. Lommesidene ser ut som tradisjonelle fotoalbumsider egentlig, bare at hele siden er 12x12 tommer stor (det er jo det alle scrappe-album er), og lommene er enten 6x4 tommer (10x15 cm), 3x4 eller man får også kvadratiske i forskjellige størrelser til feks instagrambilder. Det er også forskjellige kit med kort som er ferdige, mer som fyllkort, og kort man kan skrive bildetekst på selv.

Man får også kjøpt det meste som digitale filer. Jeg kjøpte to sånne sett med ordentlige kort, men fant fort ut at å gjøre alt klart digitalt og så printe det ut selv passet bedre for meg. Da kan jeg lage kort selv på norsk, og skrive oppå kort andre har laget :) Det er dessuten massevis av gratis-ting på nettet hvis man bare søker på feks  freebies Project Life.

Jeg begynte på 2010, og gjorde et par sider av det:

projectlife album2

Noe fra standuptiden min, og litt fra da jeg møtte min kjære :)

20140624-2010 PL album_012

Fikk printet ut masse gamle mobilbilder, hehe. Ikke verdens beste kvalitet akkurat. Men det var gøy å sitte å mimre litt. Selv om det tok en evighet å sortere bildene på Macen. Nå har jeg ihvertfall et system på lagring av digitale bilder, det begynner jo å bli en god del etterhvert.

Jeg håper ihvertfall på å bli ferdig fra 2010 og frem til idag innen fødsel, hehe. Det er ihvertfall greit for meg å ha noe å holde på med inne når det er så varmt at jeg ikke klarer å gå til togstasjonen en gang før jeg svimler.

Meeen, selv om jeg holder på med 2010 nå, så måtte jeg bare gjøre en side med ting som ikke var så gammelt ;) (fikk lært meg litt mer Photoshop da om ikke annet!).

projectlife album3