Temabursdag hos @ingerliselille

De siste årene har jeg laget trykksaker for Inger-Lise på Instagram (@ingerliselille). Hun har en utrolig fin konto, med masse masse følgere så det er utrolig gøy at hun vil at jeg skal lage pynt til barnebursdagene hennes :) Jeg laget også trykksakene til yngste sønnen sin dåp. De to eldste har bursdag veldig tett, og rett etter jeg hadde termin, så det ble et lite kappløp med tiden denne gangen, hehe.

På bloggen sin har hun vist frem begge bursdagene. Alle bildene under er tatt av Inger-Lise.

Først var det Levi sin bursdag, hvor temaet var Rosa russ:

Se innlegget om denne bursdagen her.

Neset bursdag var Kasper sin dag, hvor temaet var Minions! Der brukte jeg mye av det samme jeg brukte til Fredrik sin 3årsdag.

Innlegget om denne bursdagen kan du lese her.

LagreLagre