Minionsbursdag: Familiefeiring

Igår feiret vi Fredrik sin bursdag litt på forskudd sammen med familien. Der var fetter og kusine, tante og onkel, bestemor og bestefar også en grandonkel (selv om han sikkert ikke vil bli kalt det :p)

Jeg hadde lovet Fredrik en Minions-kake, så da måtte det blir det, hehe. Jeg tenkte å lage noen innlegg om hvordan de forskjellige tingene er laget etterhvert. Men jeg har ikke så voldsomt mye overskudd lenger. Det blir jo ikke så mye oppdateringer. Men når det ikke er barnehage så er jeg helt utslitt når kvelden kommer, hehe.

Jeg er veldig glad for at jeg har ferdige maler på mye ting så det bare er å skrive om teksten og bytte ut fargene, da går det ganske fort å lage :) Min søster og mannen var snill og klippet og limte kvelden før også, mens jeg og min mann lagde kake.

Kaken lagde vi etter oppskrift på youtube, og inni er det sjokoladekake etter en oppskrift jeg fikk av en venninne fra et ukeblad. Det er en munn på den også, det bare vistes ikke så godt på bildet, hehe.

Gul og blå pynt fant jeg i en svensk nettbutikk :p Partykungen.se De har norsk butikk også hvis du trykker på linken. Nå som jeg ikke er så mobil var det veldig greit å bare bestille ting på nettet.

Middagen glemte jeg helt å ta bilde av, men vi helgrillet indrefilet til 70 grader (så jeg også kunne spise) fra 8 om morgenen til vi spiste 14.30 (holdt grillen på 80-100 grader unntatt helt på slutten, ideelt sett skulle vi spist kl 18, men det ble for sent), da blir det ikke tørt bare mørt og sykt god stekeskorpe. Vi hadde også hjemmelaget potetsalat, chilibønner og chipotlemajones, grillet paprika og små chorizopølser og salat fra hagen.

Det var en vellykket feiring :) Nå gjenstår det bare å se om vi overlever barnebursdag om to uker også :p

 

LagreLagre