Invitasjoner til Minionsbursdag

Det er fortsatt 2 måneder til Fredrik sin bursdag, men da er jeg såpass høygravid at vi tar feiringen litt på forskudd. Da er min søster på vei tilbake fra sommerferien og stopper innom oss, så slipper de å reise to turer forbi på kort tid.

I år blir det Minions-party fordi det er Fredrik sin yndlingsfilm, og i slutten av 2eren (som er den han liker best) når de gifter seg, så står det en Minions-kake på bordet som han sier han har lyst på. Man må selvfølgelig ikke lage tema-fester til en 3åring, men jeg syns jo det er dødsgøy :p

Nå er jeg ferdig med invitasjonene, og de har jeg som vanlig laget i Photoshop. Minions bilder finner man på google, og så har jeg lekt meg litt med fonter for å finne noen som ligner på de på filmplakaten. Da har jeg både brukt Despicable me, og Minions-filmen.

"Middag" står det fordi det er familiebesøk, da må vi spise noe. Jeg har bare ikke bestemt meg for hva enda. Til barnebesøket (om vi bestemmer oss for å ha det) så står det nok pølser eller pizza, hehe.

Jeg lager som vanlig masse store planer, også lager vi det vi har tid og ork til. Så vet heldigvis ingen hvordan det så ut i hodet mitt. Denne gangen er jeg jo en smule mer redusert enn sist gang. Jeg håper bare de ikke får samme bursdag. Samme familiebesøk må de nok få siden de reiser fra andre siden av landet. Men de kan jo ihvertfall få hver sin dag hjemme.

PS: Gravidoppdateringen lar seg vente på da jeg har vært hjemme med sykt barn hele uken :p Så da har jeg ikke fått att nye bilder. Det får bli uke 26-prosjekt!