Sjørøverbursdag bildedryss!

sjørøverbursdag3 I helgen hadde vi familiefeiring av Fredrik sin 2årsdag :) Det var sjørøver/Kaptein Sabeltann-tema, og mens vi var i Spania så viste jeg han forskjellige bilder av Kaptein Sabeltann-kaker og -kroner jeg fant på nett (og så tok han mobilen og "helte" kaken opp i en skål og lekespiste, hehe). Kaptein Sabeltann er den store helten for tiden, og han gjorde store øyne da det kom en ekte Kaptein Sabeltann-kake på bordet!

Jeg bestemte meg etter vi var i Dyreparken at det skulle bli sjørøver-tema, så da har jeg trålet internettet for inspirasjon, og det er ganske mye fint folk har laget!

sjørøverbursdag1

Jeg fikk tegnet opp mesteparten av trykksakene i Spania, men jeg slet litt med tiden siden vi var et døgn forsinket hjem fra ferien på måker i motoren og "nødlandig" i Alicante.

sjørøverbursdag1

Barna fikk noen litt større godteposer i papir, men jeg lagde disse etikettene til noen små cellofanposer jeg kjøpte på Ebay og hadde noe lakrisgodteri oppi som jeg la på kakebordet.

sjørøverbursdag1

Vi hadde selvfølgelig KinderMaxi-sjokolade som alltid :p de er jo nesten varemerket mitt, hehe.  Men de ble faktisk ikke spist så de blir spart til barnebursdagen. På baksiden stod det "vår lille pirat", og så er det datoen for toårsdagen på fremsiden. På den måten slipper jeg å lage nye med ny dato til neste feiring, hvis det var datoen for selskapet vi skulle brukt.

sjørøverbursdag8

På kakebordet satt jeg en liten skattekiste som jeg kjøpte for 160 kr eller noe på Toys R Us , la godteposene til barna (det var bare 3 stk) i den, noe svart stoff oppå, og så noe billige bling-smykker i "gull" og "sølv", og piratmynter fra Ebay. Vi fant ut at de var litt små for en skattejakt (3 barn mellom 1 og 3 år), så da vi skulle finne det frem sa jeg "Oi, tror dere det er noe i skattekisten??" og tok den ned fra bordet, jaaaa ropte de og kom løpende. Og så "ooiii,, gulll!!!!" og trodde det var smykkene jeg skulle vise dem, hehe. De syns det var kjempegøy og begynte å ta de på seg osv... "Kanskje det ligger noe under her?"

sjørøverbursdag7

Skattekisten på kaken laget jeg ved å ta to sjokolader som var flat under og ovale på toppen og ha litt smeltet sjokolade på hver av de flate sidene. Så holdt jeg dem sammen og la smarties oppå, og satt det hele på kaken. Gullstøvet er sukker blandet med spiselig gullpulver som er drysset oppå.

sjørøverbursdag6

I butikkene nær oss har de ikke blå gele av en eller annen grunn, og vi prøvde å farge både gul, lilla og grønn gele, uten noe godt resultat. Så da lagde vi blå gele selv av en lys gul fun light saft og gelatin. Neste gang skal jeg bruke mere saft, for den var litt smakløs. Men det så stilig ut med en appelsinbåt og sjørøverflagg på :)

sjørøverbursdag5

Som skåler til snop brukte jeg tomme hermetikkbokser og hyssing. Etikettene laget jeg selv i Photoshop (alle trykksakene kan forresten bestilles med ønsket navn og andre tilpasninger i nettbutikken min ;) )

sjørøverbursdag4

Snacksbokser, med "Chips ohoy"-tekst på. For det syns jeg var morsomt, hehe.

sjørøverbursdag2

Flaskene rakk vi ikke å fylle noe oppi, hehe. Men de stod fint som pynt på kakebordet :)

Neste bursdag er ikke før om 3 uker, men vi er bortreist de neste to helgene, så vi får jo ikke så veldig mye mer tid til forberedelser. Men jeg satser på at det ikke blir like travelt som til denne bursdagen!

LagreLagre

LagreLagre