Blaze og monstermaskinene-bursdag!

20160124-blaze_013-Edit Tenkte jeg skulle vise dere det nyeste tilskuddet i nettbutikken min ;) Forrige helg fylte nemlig Hanna sin lille gutt 4 år. Hanna er en jeg blitt kjent med gjennom bloggverdenen, men faktisk ikke har møtt før sist helg, hehe.

Hun har nettopp fått sitt tredje (!) barn, og hadde ikke tid til å ordne så mye til bursdag.  Jeg syns det er kjempegøy å lage nye ting, så da sa jeg at jeg kunne lage det for henne :) Hun bor faktisk ikke så langt unna meg heller. Vi er sikkert de eneste bloggerne i Ski :p

Så da ble det vimpel, cupcake wrappers og toppers, kakeskilt og brusetiketter.

20160124-blaze_015-Edit

20160124-blaze_020-Edit

... og popkornbokser. Jeg er fortsatt litt "lei meg" for at jeg ikke fikk tid til å lage mer enn en popkornboks til dåpen. Det vil si den ble ikke brukt heller. Men han får heller få det på bursdagen sin.

20160124-blaze_002-Edit

Hanna sitt innlegg kan du lese her også.